L’Occitane 40 år!

L’Occitane 40 år!

160602 - L'Occitane 40 år

Härom veckan blev jag inbjuden till födelsedagskalas i Provence! Eller ja, egentligen på Kungsgatan men fasiken ändå rätt nära. Det var nämligen L'Occitane som hade 40-årskalas och bjussade på bubbel, Edith Piaf och drömmigt god mat i sin butik här i Stockholm. Och handmassage. Glöm för guds skull inte handmassagen.

Lite historia; 1976 började Olivier Baussan tillverka essentiella oljor av lavendel och rosmarin hemma i sitt kök som han sedan sålde på marknaden i Provence i Frankrike. Två år senare öppnade Olivier sin första butik, som döptes till L’Occitane (ordet för kvinna i Occitanien) och voila, 40 år senare är vi här!

Alla ingredienser i L'Occitanes produkter är naturliga (de flesta även ekologiska) och vegetabiliska (förutom honungen) och de testas inte på djur. We likey!

160602 - L'Occitane 40 år

160602 - L'Occitane 40 år

Alltså den där handmassagen. Oh la la! Först fick jag en handskrubb som på riktigt gjorde att min oskrubbade hand såg grå ut. Och så var det ungefär så skönt som mitt ansiktsuttryck vill påskina.

160602 - L'Occitane 40 år

Fick så klart nöjet att hänga med beautybabes – Mikaela, Krizz och Karin!

160602 - L'Occitane 40 år

Älskar innerligt Annahitas ansiktsuttryck när hon ser min QX100. ”Vad är det där!?”

160602 - L'Occitane 40 år

L'Occitane är världsberömda för sina handkrämer, bland världens mest sålda.

160602 - L'Occitane 40 år

Vi satte oss utanför butiken och sippade bubbel, det var verkligen lite Provencekänsla, om det inte hade varit för Kungsgatan dårå.

160602 - L'Occitane 40 år

Med mig hem fick jag en göttig påse med massor av spännande saker som jag ska prova. Återkommer med tycke och smak!

2 svar

  1. haha ”..förutom att vi var på kungsgatan då..”, kanske drar ner känslan lite ja. Men äsch, tyckte allt såg himla provancigt ut 😉 Kul event! har hört att deras handkrämer kan göra underverk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

93. Om att våga tro på sig själv med Alexandra Kamperhaug

Alexandra Kamperhaug har jobbat med träning så länge hon kan minnas (eller åtminstone sedan hon började instruera träningsklasser på Tinas gym i Ulricehamn när hon var 17).Hon pluggade marknadsföring men kände första dagen när hon klev in på byrån d…

Semesterns tredje vecka

Tre veckor av semestern har gått. Två kvar. Och den här lilla molande paniken över att inte vara tillräckligt utvilad börjar smyga sig på mig.

En måndagsdejt med Elfvinggården

Glad måndag! Just denna måndag sitter jag och äter hotellfrukost i Stockholm men jag tänkte att vi skulle kika på förra måndagen som spenderades på