Lurifaxfredag.

Lurifaxglad tjej efter bra möte.

Idag är jag lite lurifaxig. Jag har varit på ett andra, mycket inspirerande, möte med Redaktörerna och vi är något riktigt spännande på spåren. Jag älskar dessa brainstorming-möten då man kan låta fantasin flöda fritt utan gränser och helt plötsligt snubblar man över riktiga guldkorn. Jag hoppas kunna avslöja mer längre fram!

I morse, klockan halv sju, satt jag och Jenny på var sin spinningcykel medan Terese körde skiten ur oss i 45 minuter. Det var alldeles vansinnigt jobbigt men inte fullt lika dödenjobbigt som förra gången så det går framåt!

Nu sitter jag och avnjuter eftermiddagskaffet på Bagel Street på Söder och filar på en presentation till en potentiell samarbetspartner som jag ska ha ett andra möte med nästa vecka. Perfekt plats för caféjobb. Gratis wifi, gott kaffe och inte överdrivet mycket folk.

Jag lever verkligen i en liten fluffig drömverklighet just nu. Här vill jag stanna längelänge.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind