Lurifaxglad tjej efter bra möte.

Idag är jag lite lurifaxig. Jag har varit på ett andra, mycket inspirerande, möte med Redaktörerna och vi är något riktigt spännande på spåren. Jag älskar dessa brainstorming-möten då man kan låta fantasin flöda fritt utan gränser och helt plötsligt snubblar man över riktiga guldkorn. Jag hoppas kunna avslöja mer längre fram!

I morse, klockan halv sju, satt jag och Jenny på var sin spinningcykel medan Terese körde skiten ur oss i 45 minuter. Det var alldeles vansinnigt jobbigt men inte fullt lika dödenjobbigt som förra gången så det går framåt!

Nu sitter jag och avnjuter eftermiddagskaffet på Bagel Street på Söder och filar på en presentation till en potentiell samarbetspartner som jag ska ha ett andra möte med nästa vecka. Perfekt plats för caféjobb. Gratis wifi, gott kaffe och inte överdrivet mycket folk.

Jag lever verkligen i en liten fluffig drömverklighet just nu. Här vill jag stanna längelänge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Magasin Giveälvdal

Mitt första tidningsomslag!

När jag skrev mitt inlägg om 2021 härom dagen glömde jag ju en rätt stor grej som hände 2021. Mitt första tidningsomslag! TA-DA! Jag har

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med