Månadens lista: April

Det är maj och jag lånar en lista av Emma och summerar april.

Månadens längt: Jag spenderade en del av månaden att längta efter min resa till Åre och den var precis så bra som jag trodde, även om jag romantiserat vissa delar av den.

Månadens skräll: Jag åkte skidor i Åre! I åratal har jag tjatat på mina vänner att vi ska åka skidor. Och så visar det sig att jag suger på det. Jaja, nu har jag gjort det i alla fall.

Månadens ord: Berg- och dalbana. Livet som entreprenör alltså. Inget för svaga nerver.

Månadens köp: Mina nya löparskor som jag fortfarande inte använt pga invalidohöft. Men de står här och är färgglada och väntar på att springa som vinden.

Månadens läsare: Tjejen som kom fram på ett event och gastade ”du är ju kändis!”.

Månadens heja: Jag detoxade skiten ur april! Inledde starkt med inget koffein, ingen alkohol och inget socker. Sedan höll det kanske inte ända in i mål men det gick ändå över förväntan.

Månadens skratt: Min födelsedag var rätt skrattig med tjejligan i soffan framför Sex and the City.

Månadens surmun: När min blogg bråkade i ca en vecka. 

Månadens nostalgi: Jag har suttit och laddat upp gamla bilder på Flickr för att backa upp dem från min gamla dator och jösses i min lilla låda vilken nostalgitripp det har varit. Jag har gått igenom snart hela min tid i Borås och den tiden är allt annat än glad att minnas pga var kliniskt deprimerad mest hela tiden. Men skenet bedrar pga såg glad ut iaf.

venedigJag och mitt ex blir attackerade av duvor i Venedig 2005.

midsommar
En midsommar för jättelänge sedan. Jag hade akrylnaglar och hål i näsan. Och ett käkben, tydligen.

Månadens middagssamtal: Män. När man hänger väldigt mycket med singelvänner blir det en del diskussioner kring detta eviga enigma.

Månadens mat: Linas matkasse! Helt frälst på konceptet alltså. Jag kan tycka att det är rätt kul att laga mat men det värsta jag vet är att behöva planera menyer och matinköp. Så tack Lina för att du eliminerade några beslut i min vardag.

Månadens bloggkärlek: Choice by Anna upptäckte jag för någon månad sedan och jag tycker bara den är så rackarns fin! Hon tar så fina bilder och den känns så effortless (fast den helt garanterat inte är det). Gillar den massor, nästan ännu mer för att hon inte bor i Stockholm.

Månadens instagramkärlek: @PlusModelMag – awesomeiga plus size-damer på rad. Älskar att se fantastiska kvinnor vars kroppsform jag kan identifiera mig med.

Månadens soundtrack: Här hittar ni mina april-favoriter!

Månadens TV-serie: ”Younger”! Helt tokkär i Sutton Foster efter ”Bunheads” och här är hon minst lika bra.

Månadens film: ”Big fish”! Har aldrig sett den förut och blev helt förälskad. Finns på Netflix – se!

Månadens dagdrömmeri: Att BBCON ska bli grymt och att biljetterna ska sälja som smör. Jag hoppas innerligt med varenda litet lillfinger att det blir succé.

Månadens projektBBCON!

Månadens resa: Till Sara och Åre!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Men GUD!!! Nu blir jag typ tårögd, fy vad fint du skriver om mig! TACK snälla rara <3 Har känt mig så jäkla dålig på bloggen de senaste veckorna för jobbet har varit crazy så jag har inte haft tid, så dessa orden betyder verkligen mycket! :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att gå från ett blankt papper

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Jag ligger på rygg i sängen med datorn på magen. Katten snarkar bredvid och

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är