Måndagspepp!

Lånar Sandras eminenta grepp ”måndagspepp” och drar igång veckan.

Hörrni, vilket underligt väder det var igår. Ena sekunden är det sol och nästa har himlen öppnat sig och det spöregnar och åskdundrar. Men jag tar de humörsvängningarna any day över tråkgrått.

Ny vecka och nu börjar jag så smått vakna ur Norrlandsdimman och vara tillbaka i workmode. Let's do this! Jag inleder veckan med lite bra länkar jag tycker ni ska kolla in.

dagensopinion

Dagens Opinion intervjuade mig i veckan om BetterMatch, den nya tjänsten som kommer från Better Bloggers i höst. Sååå spännande!

YouTuberskan Ingrid Nilsen kom ut i en väldigt stark och ärlig video som hon postade i början av juni men jag såg den precis nu. Jag blev liksom glad och stolt (?) och så lycklig för hennes skull.

Har du inte lyssnat på Zara Larssons sommarprat ännu? Gör det bara. Denna unga kvinna är så klok och förklarar komplicerade saker som patriarkatet och samhällsstrukturer som jag inte ens hade kommit i närheten av som 17-åring. Också en väldigt bra sak att hänvisa till när man råkar ut för ”inte alla män”-pratarna. Lyssna här!

Ha en fin vecka!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför