Mark blev uppsagd från sitt jobb i måndags. Han är inte speciellt ledsen för det, han ska ju trots allt flytta till Seattle inom en snar framtid. Och så fick han gå på dagen (uppsägningstid finns inte i det här landet) och fick en påse pengar med sig när han gick, så han är nog rätt nöjd med dealen.

Detta betyder också att han har tid att dricka drinkar med mig på mer okonventionella tider. Så igår firade vi med cocktails och sides (för huvudrätter är överskattade), först på B Bar där Mark skulle ragga lite pojkar, men inga dök upp. Troligtvis för att de inte hade slutat jobbet än. Men potatismosen var god. Utan ketchup.

Vi gled vidare och hamnade på Butter, som tydligen varit med i ett avsnitt av Gossip Girl som Mark kunde återge med imponerande precision. Jag vet bara att deras mac'n'cheese-side var stor som en huvudrätt och deras Butter Martini var min nya bästa vän. Och att jag vill gå tillbaka dit för lokalen var en av de snyggaste jag sett hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt

111. Att bygga ett medskapanade community med Julia Tuvesson

Julia Tuvesson, eller Tuvessonskan som hon är mer känd som, började sin influencerresa på Tumblr (det hör man inte varje dag!) där hon skrev alla sina blogginlägg på mobilen i början för att hon inte hade råd med en dator.När hon istället …

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!