Min krönika i Veckorevyn – “Varför ska inte jag kunna klä mig trendigt?”

I det senaste numret av VeckoRevyn har jag skrivit en krönika om fatshaming, om självkänsla och om att inte passa in. Och varför det inte ska vara upp till klädkedjorna att avgöra mitt värde. En uppföljning av vårens uppmärksammade #hmriot.

Tack till VeckoRevyns chefredaktör Linda Öhrn Lernström och redaktionschef Karolina Olovsson för att jag fick chansen att skriva för dem. Ett stort tack också till Linda för den väldigt fina och stöttande ledaren i tidningen.

Tidningen finns i butik nu, läs den gärna.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

11 svar

  1. Du är så jäkla grym! Älskade din krönika, du slog huvudet på spiken och jag tror att du skrev vad många andra också tycker och tänker.
    För egen del har jag svårt att hitta kläder på H&M just för att jag är bredaxlad med muskulösa armar… H&M vill att man ska ha tandpetare till armar, nätta små axlar och helst ingen byst för att kunna bära upp majoriteten av deras kläder. Suck! Om de ändå kunde göra kläder som passade oss alla och inte enbart de extremt osunda kroppsidealen.

    Sedan jag började läsa din blogg har du blivit en förebild för mig.
    Keep up the good work 🙂

  2. Du jobbar för bra saker ser jag! Fortsätt så. Vi behöver vara ett gäng som jobbar mot skeva ideal. Själv är jag engagerad i Frisk & Fri-Riksföreningen mot ätstörningar, bloggar ¨på Livskick och gör allt jag kan för att påverka genom att skriva, debattera och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När blir man som influencer en sellout?

“Sellout” är ett ord som slängs runt rätt frikostigt när det kommer till influencers. Många stora profiler får höra att de är “sellouts” på vartannat

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Sista kvällen i Kvaved

Ganska precis ett år efter att jag landat i Kvaved ska jag alltså ta farväl. Eller ja, farväl är kanske lite dramatiskt, huset finns ju

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att “nåla