Min premiär på Koh Phangan

Min premiär på Koh Phangan

I tisdags skulle jag och kollegan Jenny gått på Grönan för att se ”Me and my army”. Dock satte vädrets makter stopp för de planerna och istället gled vi in i djungeln på Koh Phangan och satte i oss thaimat som var utom denna värld. Det finns en anledning att det är väntetid på en timme en tisdag klockan sex.

Här finns billig sprit, dyr sprit och svindyr sprit. Fint krejer.

Det är julafton hela tiden.

Jenny.

Kyckling.

Partyparty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och