Minns du Hubba-bubba?

Minns du Hubba-bubba?

Vem har sagt att shopping inte gör en lycklig? Den personen måste ha häckat på Hahléns outletbutik. Idag återsåg jag shoppingutbudet i Borås och de har fortfarande rea på Gina Tricot. Jag hörde att det skulle införas en lag över tider på året som man får ha rea, för många missbrukar tydligen begreppet.

Gina hade iaf en jättebra höftlång basictop som jag vill ha i svart på rea, men självklart fanns den inte i min storlek. Bara pygméer kvar i landet. Fast, iofs, om alla stora storlekar är slut så måste det ju finnas fler fullvuxna kvinnor, som jag, än pygméer. Såja, nu mår jag mycket bättre.

Jag minns inte vem det var som tipsade om dem, men jag har nu införskaffat och testat Niveas Gentle Facial Cleansing Wipes, som även tar bort vattenfast make. Först och främst är det SÅ skönt att slippa böka med vatten och tvål och skvätta ner hela badrummet, nu är det bara att ta en servett och torka rent ansiktet, så var det klart! Dessutom så lyckas jag alltid få sorgkanter under ögonen av kvarbliven mascara och eyeliner, så detta var perfekt för mig, bara att torka av. Luktar gott och huden blir babylen! Införskaffade även en Lancôme Juicy Tubes i färgen ”Bubble Gum”. Den var väldigt rosa, men mina läppar är så intetsägande och små annars, så de kan behöva sticka ut lite. Dessutom vill man bara äta upp det, för det luktar Hubba-Bubba, sånt man tuggade på mellanstadiet som fastnade i allt!

Idag gav jag mig själv en ledig kväll från flyttandet. Jag körde ett lass och så kom Marie och Mia och tittade på lägenheten, sedan följde jag med dem på Babbel och åt kycklingspett med mangoraja dipp. Jättegott! Sedan skulle de på bio så jag tog en sväng och hyrde mig en ”gammal” klassiker. Så nu har jag äntligen sett ”Amélie från Montmartre”. Nöjd nu Maja? 😉 Den var urmysig och Audrey Tautou är så himla docksöt!

Varenda dag denna veckan har jag efter allt mitt flyttande tänkt ”Åh, va skönt det ska bli att sätta sig framför tv:n med ett glas rött nu.” Kras sa det bara så sprack den drömmen. Jag agerar ju midnattschaufför den här veckan för C♥. Smyganingar av smygalkoholism? Eller bara efterdyningar av semesteralkoholism. Jag håller på det senare.

2 svar

  1. Ja, visst är det en mysig film?! Blir så glad i hjärtat av den… 🙂

    En långvarig förlovning går i samma stil, den kan du ju ta om 3-4 år… 😉

    Låter som att du haft en kanonsemester, jag är väldigt sugen på Venedig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Frugan

Det är högsommar och livet händer en massa varje dag och jag badar och utflyktar och carpar skiten ur dagen (även om värmen gjort carpandet

Come rain or shine

De här bilderna tog jag för två veckor sedan – nu är gården helt snöfri! Tokigt hur snabbt den här våren kom när den väl

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.