Mirakelkameran – Sony QX100

** Inlägget innehåller annonslänkar **

IMG_5615 IMG_5617 IMG_5621 IMG_5627

Ni har fått lite teasers tidigare men nu är det dags att presentera er för min nya följeslagere, den här lilla mirakelsaken – Sonys QX100. Det är en liten lins som man kopplar ihop med telefonen via WiFi och en app och så använder man telefonen som sökare och för alla inställninger – samt avtryckare. Fiffigt, eller hur?

Min systemkamera (Canon 550D) som jag köpte för snart tre år sedan har börjat ge upp och den är dessutom lite bänglig att släpa med sig överallt. Den här lilla rackaren är liten och smidig och tar helt makalöst bra bilder. Speciellt lysande är den i mörker utan att bilderna alls blir speciellt gryniga. Bilder jag tagit med den? Här, här,  här och här.

På nackdelssidan så är det inte en kamera man slänger upp för en ögonblicksbild. Det tar lite tid att koppla ihop den med telefonen och den är inte världens snabbaste på att ladda om. Samt att batteritiden lämnar en del att önska. Men som ”bloggkamera” och för instagram är den perfekt. Och jag har nog aldrig fått så många frågor om en pryl någonsin. ”Vad ääär det för något?” ”Hur fuuunkar den?”. Jag borde rimligtvis börja ta ut säljlön från Sony snart.

Köp den här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

    1. Yes! Jag har iPhone 5. Jag tror säkert det funkar med Android med, det är ju en app man ska ha för att koppla ihop dem och den finns rimligtvis till båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

La Lindas guide till Höga Kusten

Min guide till Höga Kusten!

Höga Kusten. Denna magiska plats som jag får kalla hemma. Med underbar natur, spännande sevärdheter och galet bra loppisar så finns det alltid något nytt

Om att skaffa barn. Själv.

Igår fyllde jag 38 år. Och nu har jag bestämt mig. Jag vill ha barn. Det här beslutet är något som är långt ifrån självklart

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första

Sommarfredag i Stockholm

Hello world! Idag hänger jag i Göteborg och pratar på ”Världens farligaste möte” på Liseberg. Jag och Sanna gick ut på stan och käkade när