Movie Monday

Generellt sett så tycker jag faktiskt att årets startfält inför Oscarsgalan är ett rätt så svagt ett. Det är inte många filmer som jag blivit imponerad av och ännu färre som verkligen satt sig direkt. Här har vi dock en av dem.

Argo är Ben Afflecks tredje film som långfilmsregissör och den fastställer det faktum att Ben Affleck är en förjävla bra filmskapare. Han är också en av de skådisar (jag skulle placera honom i samma fack som George Clooney) som lyckas kombinera skådespelar- och regissörsrollen i samma film och göra det riktigt bra.

Den här filmen har något som jag värderar mycket högt i en film – tempo. Den sätter ribban tidigt och lyckas hålla samma nivå filmen igenom. Den är välgjord, spännande och intressant, tre egenskaper som gör en mycket bra film.

Helt klart bland mina topp fem i år – se den!

2 svar

  1. Såg den igår och hade tänkt maila dig och tipsa idag! Men du hann före <3 Så jäkla bra! Bet ner tre naglar till intet på slutet och kan inte sluta tänka på den idag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min