#sff13 – Touchy Feely

La Linda på Stockholms filmfestival

Touchy Feely

Jag har en ny regissörfavorit. Jag tror aldrig jag haft en regissörfavorit på det här sättet förut, på det sättet att man går in på IMDB och sedan bara plöjer alla filmer som människan har gjort. Så man kan väl nästan säga att hon är min första, stora kärlek. Lynn Shelton, kvinnan bakom ”Safety Not Guaranteed” och min senaste eufori-film, ”Your Sister's Sister”.

”Touchy Feely” heter hennes senaste film som gick upp på Sundance i våras och nu går på Stockholms filmfestival. Den är precis lika knasig och härlig och mysig som hennes två tidigare filmer. Skådespeleriet är grymt, med en speciellt omnämnande till Josh Pais som är så härligt awkward och tillbakadragen men samtidigt nyfiken.

Filmen är varm och öppensinnad och lägger sig som en varm filt runt hjärtat, precis som de två föregående. Lynn Shelton kan verkligen sätta känslor och mänskliga relationer på film så att man känner det, långt där inne.

* * * *

Filmen går nu på Stockholms filmfestival.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Ja, Shelton har en förmåga att skildra det subtila med en skicklig fingertoppskänsla. Dock upplevde jag den här filmen som något svagare än de tidigare.

    Kul att du hittat en ny favorit Linda <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tallkrans på dörren

I lördags lyste solen över Eldsmark och termometern befann sig på behagliga sex grader. En alldeles perfekt dag för att ta tag i ett litet

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for

Nu börjar renoveringen!

Nu har jag bott i mitt hus i snart två månader. Det har varit lite jobbigt att det inte riktigt känts som hemma och jag