Hallå måndag och välkommen ny vecka!

Jag sitter på flygplatsen i Övik och väntar på att boarda. Flyget är sent. Men mer om det längre ner.

Kan du fatta att det är vecka 47? Det är alltså snart 52 dvs slut på året! Nästa vecka är det december och sedan säger det bara SLURP så är året slut. Jag är inte riktigt redo att släppa 2018 än, har lite för mycket roliga saker kvar att göra.

Vissa ska jag göra redan den här veckan! Ska vi kika?

Måndag ➝ Idag ger jag klimatsamvetet en käftsmäll och åker till Stockholm över dagen för att ta emot ett pris! Jag har alltså vunnit pris för min bok! Årets Marknadsföringsbok Hedersomnämnande. Flådigt va? När jag ändå är nere ska jag passa på att äta middag med wifey innan jag tar sista flyget hem igen.

Tisdag ➝  För imorgon ska jag föreläsa på ”En dag med Höga Kusten” här i Övik! Det är en konferens som vänder sig till handeln och besöksnäringen i Övik och det ska blir superkul att prata influencers där!

Onsdag ➝ På onsdag blir det en heldag vid datorn! Jag ska podda med Alex, ha avstämning med Jackie och sedan på kvällen blir det zumba med mamma.

Torsdag ➝ Produktion!! Slides till sista kursen i min utbildning ska göras och det är ungefär allt jag kommer hinna med.

Fredag ➝ På fredag ska jag börja spela in föreläsningarna till Social Brand Lab (min kommande utbildning) – äntligen!! Nästa vecka ska den börja betatestas!

Helgen ➝ Lördagen blir återhämtning deluxe och på söndagen ska jag intervjuas på en konfirmandgudstjänst under temat ”Duger jag?”. Ser så mycket fram emot detta och att förhoppningsvis peppa ungdomar att vara snälla mot sig själv och ge sig själv möjligheten att våga satsa på det man brinner för. Vill du komma?

Nu är det boarding! Ha en fin vecka!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Saradagen

I onsdags firade vi Sara-dagen här på landet! Både jag och mamma heter Sara i andranamn och eftersom ingen av vi barn fyller år på