Nä, jag har inte tappat båda armarna, bara internet.

Nä, jag har inte tappat båda armarna, bara internet.

Geezus, inte konstigt nya läsare blir totalt bortskrämda när inlägget utnämnt till världens längsta inleder bloggen. Sorry, det var inte meningen att lämna er med nästa månads hemläsning, det blev bara så att jag precis hann skriva in den, sedan var det dags att byta lägenhet och sedan dess har jag, ve och fasa, vart utan internet. Detta plågosamma tillstånd kommer nog fortgå hela månaden ut. Därav det faktum att jag upptagit mina svärföräldrars dator i typ två timmar nu. Solen har flyttat sig mellan de två fönstren och är nu återigen rakt i mina ögon. Det kanske är en pik. SLÄPP DATORN, KVINNA!

Under tiden utan internet så har jag bloggat i Word (vad är detta, 1994?) så en liten sammanfattning kommer senare.

I vår blir det New York för mig, av denna enkla anledning. Jag försöker att inte inte hoppa upp och ner och jubla, mest bara för att inte bli inspärrad, men, BROADWAY, ÄNTLIGEN BABY! WOHOO! (Jo, några småskruvar sitter lösa.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs