Jag har ont i min nacke. Har haft koncentrerat ont i vänstra sidan av nacken, samt axel de senaste två dagarna. Asjobbigt när man inte kan röra sig som folk, utan måste leka ”robotman” hela dagarna och vrida på hela kroppen. Vi fick ju sånna braiga nackkuddar av C's föräldrar i julklapp så jag drog upp den ur kartongen igår och beredde mig på välbefinnande utan dess like. Kudden visade sig dock vara stenhård. När man klämde på den kändes den som skumgummi som ska följa huvudets form, men när jag la mig på den var det bara stenhårt. Efter ett tag vande jag mig dock, den följde ju faktiskt huvudet och då blev den riktigt skön. Vet inte om den gjorde några direkta under för min nacke så där på rak arm dock. Jag har fortfarande skitont.

Mitt tangentbord har fuckat ihop. Markören hoppar tillbaka lite då och då när jag skriver så att jag plötsligt börjar skriva mitt i ett ord. Inte så häftigt.

Jag är inte vän med registerfly idag. En av mina domäner har legat nere sedan i fredags och de arbetar inte sådär så att svetten lackar direkt på det. Nu blev jag utkickad från supportchatten med. Mutter morr och fräs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så