Nämen, skit i å svara då!

Nämen, skit i å svara då!

Fy FAN vad jag avskyr när folk undviker mig och jag inte ens fattar vad jag har gjort för fel. Det är inte första gången, känns som om det är nån liten love-konspiration mot mig där uppe i fjollträsk. När man försökt ringa några gånger i veckan och aldrig får nått samtal tillbaka så är det rätt uppenbart att något, eller NÅGON står i vägen. SÅ upptagen är inte ens han. Vore bra om man visste varför man blivit vänskapsdumpad bara. Irriterad, ledsen och besviken är nyckelorden för denna förmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min favoritmånad – juni

Förra året blev det officiellt och spikat – min favoritmånad är juni. Och så även i år. Ljuset, grönskan, blommorna längs vägkanten. Allt börjar leva

100. Trendenser i influencerbranschen med Frida Ramstedt

I denna milstolpe av We Are Influencers, avsnitt 100, träffar jag Frida Ramstedt som driver bloggen och varumärket Trendenser, Skandinaviens ledande inredningblogg samt ett instagramkonto med nästan 150 000 följare.Frida började blogga redan 2005 oc…

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år