Dagens Media

Ni vet den där pressreleasen som jag satt och fixade med i söndags natt? Den resulterade i den här intervjun i Dagens Media som i sin tur gett ringar på vattnet i form av spännande samarbetsförfrågningar och roliga mail. Tack för tumhållandet, det funkade!

De senaste två veckorna har varit helt magiska. Ångestfyllda, för av någon anledning gör framgång mig panikslagen. För går det bra så kommer det ju gå åt skogen förr eller senare, det är ju vad erfarenheten har lärt mig.

Men jag är ju ändå en väldigt positiv person. Som tänker att det ordnar sig – vilket det ju så många gånger gör. Och just nu är jag på ordnandets uppsida. Så nu övar jag mig verkligen på att njuta. Njuta av medvind, njuta av att allt hårt arbete börjar ge frukt. Det känns som att den där flaskhalsen äntligen har lossnat, ni vet?

Pitch för Bella

Idag har jag träffat den här fantastiska kvinnan. Vi har ju faktiskt träffats förut, under väldigt annorlunda förutsättningar och för väldigt länge sedan, den här gången träffades vi för att jag skulle berätta om Better Bloggers och se om vi kunde hitta gemensamma touching points.

Pitch för Bella

Vi sågs på Arndts Sales Academy för att jag hade gått vidare via min pitch i Businesspodden som ni kanske minns? Jag fick träffa Bella och hennes kollega Emelie – vilka skarpa brudar! Kan vi också prata om att jag blev omnämnd i Bellas blogg som en ”väldigt duktig pitchare”? Tuppar typ av av stolthet/ödmjukhet/skrythet.

Pitch för Bella

Jag och min vapendragare/affärsutvecklingskonsult Oskar – vilken klippa han varit den senaste tiden! <3

19 svar

  1. Stort grattis till medvinden. Det är klart allt går upp och ner men så länge det är tvåsteg framåt och ett bak kommer du ju fram till slut:) tvivlar inte en sekund på att Isabella har rätt. Du gjorde säkert en riktigt bra pitch. Grattis igen. Tänkte fakiskt på dig runt lunch igår när jag och en kollega satt i bilen på väg till jobbet. Kram M

  2. Grattis!! Shit det här ska bli spännande att följa 🙂 Måste kännas sjukt skönt ju!

    Och försök njuta nu! Men japp, som jag nämnde innan, ja känner så igen mig. Man e typ som en hund som jagar en bil, och när den väl hinner ifatt bilen så vet han inte va han ska göra med den och tänker ”Shit, hjälp”. Haha. Känner ofta så när allt känns liiiite för bra. Vad kommer det kosta sen :p

    Men näpp bara fjantiga hjärnspöken, lyssna inte de snackar bara skit 😀

    1. SÅ bra jämförelse med hunden och bilen, är exakt så jag känner mig ibland. Men va fan, vi är alla den hunden, ingen av oss har stenkoll! Så länge man är uppmärksam och försöker anpassa och lära sig så går det bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Månadsrecap: Januari 2023

Hej och välkommen till ett nytt år! Här får du lite snö. Och lite till. Väldigt mycket av januari gick åt att gräva fram olika