När endorfinerna dansade mambo

När endorfinerna dansade mambo

Oj va glad man blir av å träna! Efter mycket bråkande med DVD brännaren så lyckades jag till slut få ut Bodywork på skiva och pumpas framför TV:n skulle det. Jag körde två av de fyra passen på skivan, först 30 min Aerobics och sedan 30 min Core och efter det så dansade endorfinerna mambo i huvvet. När C kom hem låg jag fortfarande på min yogamatta och pustade mig igenom 3729 situps, det hade han mycket roligt åt. Sedan var det dusch, make och ut på stan.

När jag stod i kassan på Kicks och betalade för mina örhängen och mitt nya guldnagellack från Mavala så utbrister säljaren ”Gud, va fint du har sminkat dig! Vad är det för nått?” Så där stod jag och gjorde reklam för Make Up Store och Face inne på Kicks. ”Det var jääättefint!” Så då var min dag räddad. Sedan att jag hittade en asfräck väst på H&M gör ju inte saken värre.

Beställde även idag lite saker från H&M Rowells. Var ju inte meningen att det skulle bli så, men jag hade fått ett erbjudande att jag fick halva priset på valfri vara och då blir det ju alltid några till. *suck* Men jag höll mig runt 500 och fick nog 4 plagg iaf för det, så jag är nöjd! 🙂

Nu blir det tacos och ”Tolken”. Puss på er barn!

Ett svar

  1. Åh, va roligt att få spontanberöm! Särskilt från ”expertis” på Kicks! 😀

    Jag har hittat mina guldkorn på M.U.S – ögonbryns skugga som jag applicerar med tunn tät pensel och rouge – färg Fresh. 🙂 De är mina favoriter!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Rivningvlog!

Det är SÅ kul att se hur pepp ni är på min renovering och TACK för alla tips och tankar kring hur jag ska gå

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…