När endorfinerna dansade mambo

När endorfinerna dansade mambo

Oj va glad man blir av å träna! Efter mycket bråkande med DVD brännaren så lyckades jag till slut få ut Bodywork på skiva och pumpas framför TV:n skulle det. Jag körde två av de fyra passen på skivan, först 30 min Aerobics och sedan 30 min Core och efter det så dansade endorfinerna mambo i huvvet. När C kom hem låg jag fortfarande på min yogamatta och pustade mig igenom 3729 situps, det hade han mycket roligt åt. Sedan var det dusch, make och ut på stan.

När jag stod i kassan på Kicks och betalade för mina örhängen och mitt nya guldnagellack från Mavala så utbrister säljaren ”Gud, va fint du har sminkat dig! Vad är det för nått?” Så där stod jag och gjorde reklam för Make Up Store och Face inne på Kicks. ”Det var jääättefint!” Så då var min dag räddad. Sedan att jag hittade en asfräck väst på H&M gör ju inte saken värre.

Beställde även idag lite saker från H&M Rowells. Var ju inte meningen att det skulle bli så, men jag hade fått ett erbjudande att jag fick halva priset på valfri vara och då blir det ju alltid några till. *suck* Men jag höll mig runt 500 och fick nog 4 plagg iaf för det, så jag är nöjd! 🙂

Nu blir det tacos och ”Tolken”. Puss på er barn!

Ett svar

  1. Åh, va roligt att få spontanberöm! Särskilt från ”expertis” på Kicks! 😀

    Jag har hittat mina guldkorn på M.U.S – ögonbryns skugga som jag applicerar med tunn tät pensel och rouge – färg Fresh. 🙂 De är mina favoriter!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Idag faller löven

Kära dagbok, Idag är det måndag och jag har haft en tokmysig helg! Det har varit så soligt och fint men ändå krispig luft, precis

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och