När två blir en

När två blir en

Jag vaknade mitt i natten och såg C sova mitt framför mig. Jag låg på sidan och han med, mot mig. Våra täcken hade glidit upp och låg runt låren, och vi hade flätat in våra ben i varandra för att hålla värmen. Han snusade tyst och hans ögonlock fladdrade lite, han drömde. Jag strök honom över kinden och över håret och pussade honom försiktigt på pannan och la mig tillrätta framför honom igen. Ibland är det bara så mysigt när två blir en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Valborg

Första maj välkommen! Här sitter jag nu, efter att ha kört mitt tredje webinar (jag är ju mitt uppe i kampanjperiod för Social Brand Lab,

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde