När två blir en

Jag vaknade mitt i natten och såg C sova mitt framför mig. Jag låg på sidan och han med, mot mig. Våra täcken hade glidit upp och låg runt låren, och vi hade flätat in våra ben i varandra för att hålla värmen. Han snusade tyst och hans ögonlock fladdrade lite, han drömde. Jag strök honom över kinden och över håret och pussade honom försiktigt på pannan och la mig tillrätta framför honom igen. Ibland är det bara så mysigt när två blir en.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske

VLOG: 25 loppisar på 5 timmar

En onsdag i Norrland då man åker på loppisrunda i Gideå och klämmer in 25 loppisar på 5 timmar. Det går men det innebär en

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – “Yrke: