När två blir en

Jag vaknade mitt i natten och såg C sova mitt framför mig. Jag låg på sidan och han med, mot mig. Våra täcken hade glidit upp och låg runt låren, och vi hade flätat in våra ben i varandra för att hålla värmen. Han snusade tyst och hans ögonlock fladdrade lite, han drömde. Jag strök honom över kinden och över håret och pussade honom försiktigt på pannan och la mig tillrätta framför honom igen. Ibland är det bara så mysigt när två blir en.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndag då jag stöpte ljus i Brynge

När mamma fyllde år för några veckor fick hon, i present av mig och Anna, en eftermiddag då vi tillsammans skulle åka iväg och stöpa

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga