Nedräkning

Nedräkning

Nu börjar ångesten verkligen kicka in.

Fyra dagar och sedan ska jag inte bo här mer. Sedan är banden klippta.

Det är bara att hålla andan och suck it up.

Fan va jag saknar honom. Saknar dig. Jag har inte hört ett ljud sedan i torsdags. Jag antar att han inte har mycket att säga mig. Det enda som finns just nu är ältande. För sent att kramas och fortsätta. För tidigt att stryka ett streck och börja om. För tidigt för den dagen vi kan sätta oss mitt emot varandra på ett café, le och ta varandras händer. ”Linda”. ”Christian”. ”Trevligt att träffas”. Jag hoppas innerligt att den dagen kommer.

Att han fortsätter älska mig. Att han inte tränger undan känslorna. Att kärleken övervinner allt.

3 svar

  1. Fy vad jobbigt när det är ett sånt mellanläge! Sen så är det ju självklart förståeligt att han känner som han gör. Jag vete tusan hur jag skulle ha reagerat men det är som sagt blää med mellanlägen.
    Kram gums!

  2. Och just det! Man tror ju alltid att nån som är otrogen är den ondaste personen i världen – för hur kan man göra sånt men sen så vet man ju själv att det är väldigt lätt att falla dit själv om man är berusad eller bara i en utsatt fas i livet. (Har inte gjort det detsjälv då) men det jag försöker säga är att alla är inte players som är ute efter att såra andra. Man gör misstag. Försöker få dig att må lite bättre men jeezuus vad jag babblar 🙂

  3. Haha! Tack för ditt babbel Lena! 🙂 Du har rätt, allt är inte bara svart eller vitt, det är inte så enkelt. Iaf inte i mitt fall. Men självklart har jag gjort fel och får skylla mig själv, jag är inget offer, förutom för min egen dumhet.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

Loppis

Vlogg: Loppisfest och massor med snö!

Här kommer en vlogg från i MARS. Man kan säga att jag ligger lite efter med redigeringen. Menmen. Jag vill ändå posta den för att

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!