Night will fall and drown the sun when a good man goes to war.

Night will fall and drown the sun when a good man goes to war.

Photo-2014-03-12-21-35-35

Idag har varit en sådan där fantastisk dag, första riktiga vårdagen då solen värmer så mycket att man kan sitta ute och äta lunch i solen. Äntligen!

Så här i kvällningen njuter jag av att se ”mina” produkter i tidningar (sååå kul att jobba med modePR igen), tittar på ”Doctor Who” (har precis sett ”A Good Man Goes to War” – OOOMMGG!) och målar naglarna inför en plåtning imorgon. Snart, snart får ni reda på vad det är för spännande jag har på gång. Jag är så bananas pepp!

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 12/100 – Inlägg 22/100

Ett svar

  1. Låter som en bra dag. Doctor who brightens up any day 🙂 och sina egna produkter i tidningen (om de nu presenteras på ett positivt sätt vill säga) är ju fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper

76. Hitta essensen i ditt hantverk med Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen är profilen bakom varumärket Cashew Kitchen som har sin grund i den vegetariska matbloggen med samma namn. Agnes titulerar sig fotograf, matkreatör och bloggare men är i botten utbildad inom klassiskt måleri, något som idag ger henne et…