Jag kunde svurit på att det snöade små, små, pyttesmå snöflingor på mig när jag gick till jobbet imorse. Kallt som knugen var det iaf, 1.7 grader när jag fick hemifrån i min jättestora dunjacka. Jättevarmt var det om överkroppen samtidigt som jag frös av mig rumpan.

Ordningen är återställd. Klumpen i magen är borta och alla är glada igen. Sådär doooomit glada.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”