Nyårsafton med Carin

Nyårsafton med Carin

Gott nytt 2017!

Jag är råförkyld. Japp, så valde min kropp att välkomna det nya året. Jag känner nyårspeppen. Eller inte. Idag har jag suttit med bokföring ungefär hela dagen och resten av veckan kommer ägnas åt något så sexigt som admin. Ni vet, se över avtal, mailsurdegar, säljprep, budget och annat som faktiskt behöver lite kärlek nu när det fortfarande är ganska lugnt i kalendern och mailkorgen.

Men nyår blev himla fint ändå. Förkylningen kröp på mig i slutet på förra veckan men på nyår var jag ändå så pass med i matchen att jag tog med mig två flaskor skumpa, en fyrverkeristressad Leia och hela mitt sminkförråd och siktade mot Söder, där Carin tog emot mig, semipåklädd eftersom jag för en gångs skull var tidig! Ja, ni hörde det här först.

Sedan sminkskolade jag Carin och så drack vi bubbel och försökte distrahera en asplövsskakande Leia. Dessa fyrverkerier alltså, kan vi inte bara förbjuda dem? Eller åtminstone sätta någon slags körkort på dem?

Nyårsafton med Carin

Som sagt – jag hade med mig halva mitt sminkförråd för Carin hade efterfrågat sminkkurs.

Nyårsafton med Carin

Det visade sig att hon var en natural! Eventuellt kommer hon vilja ha ett cheat sheet med ordningen av allt guck som ska på men det blev superfint och resten av kvällen oooade och ahhaade jag varenda gång jag tittade på henne. Pretty little thang!

Nyårsafton med Carin

Sedan bänkade vi upp kameran på en trave böcker och tog ungefär en miljon selfies. Det måste man göra när man är partysminkad och glad. Ungefär så här blev det:

Och så blev det Ring Klocka Ring och tre-två-ett-noll och SKÅL och så var det 2017!

Efter tolvslaget satte vi oss med Year Compass (starkt rekommenderat, vilka underbara samtal vi fick!), skrattade och grät och summerade året. Nu är vi redo att rocka 2017!

Eller snart, jag ska bara bli av med allt snor först.

3 svar

  1. Ja alltså fyrverkerier? Stefan är fortfarande hispig när vi är ute eftersom det fortfarande smäller med jämna mellanrum, hela två dagar efter nyårsafton (då vi fick droga honom), helt sjukt ju?!

    Låter som ett bra nyår, ska kolla in den där kompassen, älskar känslan av ut med det gamla in med det nya osv. Hoppas ditt 2017 blir super, hoppas vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit

Off to Scotland!

Det är en svintidig tisdagsmorgon och jag sitter på Arlanda och väntar på flyget till Edinburgh med familjen. Vi åkte nattåg hit från Övik (alltså

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och