Igår gjorde jag min andra tatuering. Jag har funderat på den i stort sett sedan jag gjorde min första tatuering förra sommaren och härom dagen mailade jag Dadde på Carneval Tattoo som jag fått rekommenderad av en vän. Som av en händelse hade han fått en avbokning igår och jag är ju inte den som är den. Så jag tog med mig Carin som fotograf och moraliskt stöd och styrde kosan mot St Eriksplan.

Tatuering Carneval Tattoo

Dadde var precis en sån skön typ som jag hoppades på. Helt opretentiös, proffsig men ändå avslappnad och fick mig att känna mig helt bekväm. Så otroligt viktigt att den som ska märka en för livet inser vilket ansvar han har och får en att känna sig trygg i sitt beslut.

Tatuering Carneval Tattoo

I stort sett hela studion var inplastad. Jag väntade nästan på att även JAG skulle bli inplastad och få munskydd. Riktigt så långt gick det inte.

Tatuering Carneval Tattoo

Det var skönt att se hur noggrann Dadde var med säkerheten runt tatueringen, med nålarna, färgen och allt annat. Kändes proffsigt och tryggt.

Tatuering Carneval Tattoo

När Dadde gjorde konturerna använde han en maskin med fem nålar som jobbar tillsammans. Det känns. När han sedan fyllde i tatueringen använde han en maskin med nio nålar. Det KÄNNS. Ungefär som att någon sitter och eldar lite på ens arm. Inte jätteskönt men ändå lite skönt.

Tatuering Carneval Tattoo

Färdig! En timme tog det ungefär. Grymma Dadde.

Tatuering Carneval Tattoo

Mycket nöjd tjej.

7 svar

  1. Nej men oj N vad originellt att lämna gnällig anonym kommentar om vad andra människor väljer att pryda sin kropp med. Vilken fantasi du har! Det är ju inte som att någon varit en ohyfsad gnällspik före dig.

    Linda – Jag tycker att den är jättefin och jag tycker att den passar just dig alldeles perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!