Nytt år. Nytt hår. Nytt liv.

Nytt år. Nytt hår. Nytt liv.

Nu har jag blivit lite mer sådär rödhårig igen. Ser mest orange ut här men jaja. Ni får ta mig på orden helt enkelt. Det var i och för sig redan förra veckan, men ni vet hur jag är med livet, jag ligger allt som oftast lite efter.

Första arbetsveckan på det nya året är avklarad och den har varit den sanna definitionen på ”mjukstart”. Tre dagar av mest förberedelser för chefens återkomst och vårens projekt. Och sedan en massa ljuvlig ledighet igen.

Och livet då? Jo tack, jag har så smått börja ta tag i stora och viktiga delar av mitt liv. Kropp och själ ska rensas och startas om. Tankar ska vaskas och tänkas om och fokus ska flyttas. Men idag har jag inte ont i magen över tillvaron. Det var väldigt länge sedan jag inte hade det. Men nu har jag bestämt mig. Och det här ”allt eller inget”-tänket, det kommer aningen väl till pass just här.

Idag ska Jenny, som den raring hon här, hjälpa mig att feng shuia skiten ur min lägenhet. No mercy, nu åker allt som jag inte tittat på eller använd sedan jag kom hem från min resa förra vintern.

Jag kommer hata mig själv för den här äckliga peppheten senare, men – NU KÖR VI!

2 svar

  1. Faen! Då VAR det dig jag såg idag när jag halvsprang förbi Medborgarplatsen. Visst? När jag kommit en bit tänkte jag; vänta nu, det där var ju… Men hon är ju inte rödhårig. Damn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var