Nytt år. Nytt hår. Nytt liv.

Nytt år. Nytt hår. Nytt liv.

Nu har jag blivit lite mer sådär rödhårig igen. Ser mest orange ut här men jaja. Ni får ta mig på orden helt enkelt. Det var i och för sig redan förra veckan, men ni vet hur jag är med livet, jag ligger allt som oftast lite efter.

Första arbetsveckan på det nya året är avklarad och den har varit den sanna definitionen på ”mjukstart”. Tre dagar av mest förberedelser för chefens återkomst och vårens projekt. Och sedan en massa ljuvlig ledighet igen.

Och livet då? Jo tack, jag har så smått börja ta tag i stora och viktiga delar av mitt liv. Kropp och själ ska rensas och startas om. Tankar ska vaskas och tänkas om och fokus ska flyttas. Men idag har jag inte ont i magen över tillvaron. Det var väldigt länge sedan jag inte hade det. Men nu har jag bestämt mig. Och det här ”allt eller inget”-tänket, det kommer aningen väl till pass just här.

Idag ska Jenny, som den raring hon här, hjälpa mig att feng shuia skiten ur min lägenhet. No mercy, nu åker allt som jag inte tittat på eller använd sedan jag kom hem från min resa förra vintern.

Jag kommer hata mig själv för den här äckliga peppheten senare, men – NU KÖR VI!

2 svar

  1. Faen! Då VAR det dig jag såg idag när jag halvsprang förbi Medborgarplatsen. Visst? När jag kommit en bit tänkte jag; vänta nu, det där var ju… Men hon är ju inte rödhårig. Damn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av ”Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

Hej från Stockholm!

God söndag från huvudstaden! Jag är i Stockholm i helgen. Nätverkar lite och träffar vänner, äter gott och dricker champagne i hotellbarer. Allt det där

Sista halvan av oktober

Hej första tisdagen i november! I morse var det -15 grader och min bil startade inte först. Efter lite klapp och kel och hot så