Och just. Och så åt jag en semla.

Nu var det ju som så att jag hade tänkt gå ut starkt den här veckan eftersom jag har haft lite för många sjukdagar på sistone. Eller. Ni vet. Lite för många hej-min-hjärna-är-så-fuckad-att-jag-inte-kommer-ur-sängen-dagar. Och vad händer? Jo. Jag blir förkyld och sådär sjuk-på-riktigt-sjuk. Feber och sånt jox.

Och vet ni vad det första jag tänkte igår morse när jag vaknade med jätteont i halsen och feberfrossa var? Jo, “skit också, jag som skulle träna ikväll!”. Dit har vi kommit alltså. Hurra? Hurra!

Men det var lite flunsa-falskt-alarm (jag gillar att hitta på nya ord idag) så idag var jag på jobbet och jobbade på som en duracellkanin på crack (jag gissar att de är grymt effektiva). Och det var himla kul att jag knappt ville gå hem. Men det ville min förkylning.

Så jag gick hem och virkade och åt tacos och tittade på The Bachelor istället för att gå på teaterevent med Skugge & Co med Håkan. Så kan det gå i livet ibland.

Och så ringde jag en person som jag saknar och inte har pratat med på så himla länga men hen vet tydligen fortfarande inte hur man svarar i telefon. Eller kommunicerar. Jaja. Så kan det också gå. Det hjälper inte liksom hur mycket man vill när den andra inte vill.

Så det var den tisdagen.

Och just. Och så åt jag en semla.

Snorkramar på er.

Jag tänkte, eftersom att ingen annan fotar semlor idag så gör jag det. Varsågod.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Frostig skogspromenad

Minus sex grader ute och kallt som fan i köket. Jag lyckas göra upp eld i vedspisen vid första försöket och gör en triumferande spontandans

Välkommen till byn

Hej kompis! Det har varit väldigt lugnt här på bloggen i veckan men med kombinationen cirka tusen ouppackade lådor, vänner och familj på besök och

Varför ska jag ha en maillista?

För lite drygt ett år sedan blev jag med maillista. Jag skrev då det här inlägget om alla fördomar jag själv haft mot “nyhetsbrev”, om

Vloggvecka Dag 2: Hur fan gör man?!

Vloggveckans andra dag är här och det är ett jädra gnäll. Är det här med vloggvecka för mig eller kommer jag bara bli en stressboll?