Om du ska tvätta, TVÄTTA DÅ!

Om du ska tvätta, TVÄTTA DÅ!

Dagnens irritationsmoment: Människor som bokar en tvättid och sedan bara inte behagar att dyka upp. Har inte ens vett nog att flytta på den lilla knappen så att någon annan stackare kan få tvätta sina unkna mormorstrosor. Nu har jag ju ”tur” som är hemma hela dagarna och kan tvätta mest närsomhelst, men när jag jobbade så kunde jag bara tvätta på 18-22 passet och när nån typ då inte behagade utnyttja sin tid så står man där och får vänta en vecka extra. För man ”får inte ta någon annans tvättid”. Det är spöstraff på sånt. Det ligger ungefär på samma nivå som att tvätta bygel-behåar i tvättmaskinen utan tvättpåse (Jag använder ALLTID tvättpåse *klapp på huvudet*).

Lockigt eller rakt hår på festen ikväll? Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig än. Bäst jag börjar riva i byrålådorna snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och

Hela Övik

I början av mars kom Maria från Örnsköldsviks Allehanda, vår lokaltidning, hem till mig för att göra ett ”hemma hos”-reportage. Det var väl ungefär det

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd