Om jag borde så är det väl så

Tillbaka i storstaden.

Jag har fått frågan “Hur känns det?” många gånger de senaste dagarna efter ödets skruvboll och jag har inget svar på den frågan. Jag tror det klokaste jag kan göra är att helt enkelt inte känna efter. För hur jag än känner så kommer det inte att förändra något. Och som många av er säger så borde jag ju kommit över honom. Det är ju ett avslutat kapitel. Så vi säger väl så då.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi

Vintern kom till Övik

Nu sitter jag på tåget hem medan vintern fladdrar förbi utanför fönstret. När vi kom ut imorse var det HELT kritvitt (igår var gräsmattorna brungröna),