#ootd: Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Finest Awards 2016

Klänning – Junarose // Skor – Ivanka Trump // Väska – Rebecca Minkoff // Örhänge – Cornelia Webb

Idag går världen liten långsamt. Det blir lätt så när ens fina vän vinner Årets Inspiratör på Finest Awards och får ett drinkbord på VIP-hyllan på Café Opera där drinkarna aldrig slutar flöda. Jösses alltså, vilket alternativt universum det är, den där klubbvärlden. Men det var så klart en spännande upplevelse, en jag nu kan checka från min bucket list.

Vet ni, en egenskap som jag är otroligt glad och stolt över, det är att jag verkligen kan glädjas med andra människors lycka och framgång. Och när Jonna vann igår, då blev jag så glad som om jag vunnit själv, kanske till och med gladare. Och idag går jag som på små moln för hennes skull. Den här egenskapen, den gör att jag får vara gladare så mycket oftare. Himla bra grej.

Bilder och även en vlog från galan kommer, men nu måste jag faktiskt beta av lite jobb!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. Så fin du är Linda! Både insida och utsida!
    En fråga bara, kan du gå i såna skor en hel kväll? Blir alltid lika imponerad av folk som fixar det, det borde man fan alltså få cred för på sin CV eller nåt. 🙂

    1. Gulle dig!!
      Nej, verkligen inte. Hade platta skor dit, bytte precis innan vi skulle fota, hade dem under minglet och prisutdelningen och bytte om igen till platta innan efterfesten. Man får välja sina krig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Aldrig nöjd eller aldrig nöja sig

Förra veckan var jag med i PT-Fias podd “Ofiltrerat”. Fia (Sofia Ståhl) är även med i MIN podd “We Are Influencers” den här veckan men

Godmorgon nyårsafton!

Årets sista dag är här. Jag har känt mig sjukt stressad den senaste veckan, jag känner mig inte klar med 2017. Jag har inte skrivit

Vloggvecka Dag 1: Isbad och mammografi!

Mitt livs första vloggvecka börjar idag! Denna måndag fick också lite sällskap av söndagen eftersom jag igår var ute och isbadade! Det är ju GULD-content

Hej februari!

Vips så hade första månaden av 2019 gått och det var plötsligt februari! Jag och Leia försökte hitta åt stigen upp till sjön som hade