OOTD: Hötorget

2017-11-01-15.41.09


Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling


2017-11-01-15.47.59-2

Glad fredag kära vänner!

Det är fredag kväll och jag sitter i soffan hemma i Övik med mamma och tittar på Skavlan. Mamma fyller år idag och hela familjen har varit samlad nu på kvällen framför tårta och middag. Pratat om företagande och vad som händer på byn. Jag blir automatiskt så bortkopplad från jobbet när jag är här. Lika delar skönt och stressande. 

2017-11-01-15.41.19

2017-11-01-15.38.20

Så här såg jag ut för någon vecka sedan då jag jobbade på Scandic Klara vid Hötorget för första gången på evigheter. Ni som hängt med ett tag vet du att jag hängde där och cofficade flera dagar i veckan innan vi fick kontoret på Söder och nu när vi flyttat ut blir det nog en favorit i repris där. Älskar det stället, så centralt men ändå ofta förbisett, mest bara folk under lunchtid. 

2017-11-01-15.49.24

2017-11-01-15.41.21

Har anammat Vanjas kjol-över-byxor grej helt. Hatar strumpbyxor så detta blir lysande under vintern!

Imorgon ska vi till mitt gamla barndomshem och rensa lite. Huset ska säljas så jag ska plocka med mig om jag vill ha något kvar. Jag tänkte eventuellt vlogga, skulle ni vilja se mina gamla hoods?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Känner att jag måste dela strumpbyxlösningen för min kurviga kropp. För att det gjorde enorm skillnad, har också länge hatat strumpbyxor. Tills jag testade Calvin Klein-modellen Twilfit säljer, i full coverage. Jag gillar de normalhöga bäst. Varsågod för oombett tips 🙂 Aldrig mer nedhasande strumpbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en