OOTD: Hötorget

OOTD: Hötorget

2017-11-01-15.41.09


Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling


2017-11-01-15.47.59-2

Glad fredag kära vänner!

Det är fredag kväll och jag sitter i soffan hemma i Övik med mamma och tittar på Skavlan. Mamma fyller år idag och hela familjen har varit samlad nu på kvällen framför tårta och middag. Pratat om företagande och vad som händer på byn. Jag blir automatiskt så bortkopplad från jobbet när jag är här. Lika delar skönt och stressande. 

2017-11-01-15.41.19

2017-11-01-15.38.20

Så här såg jag ut för någon vecka sedan då jag jobbade på Scandic Klara vid Hötorget för första gången på evigheter. Ni som hängt med ett tag vet du att jag hängde där och cofficade flera dagar i veckan innan vi fick kontoret på Söder och nu när vi flyttat ut blir det nog en favorit i repris där. Älskar det stället, så centralt men ändå ofta förbisett, mest bara folk under lunchtid. 

2017-11-01-15.49.24

2017-11-01-15.41.21

Har anammat Vanjas kjol-över-byxor grej helt. Hatar strumpbyxor så detta blir lysande under vintern!

Imorgon ska vi till mitt gamla barndomshem och rensa lite. Huset ska säljas så jag ska plocka med mig om jag vill ha något kvar. Jag tänkte eventuellt vlogga, skulle ni vilja se mina gamla hoods?

5 svar

  1. Känner att jag måste dela strumpbyxlösningen för min kurviga kropp. För att det gjorde enorm skillnad, har också länge hatat strumpbyxor. Tills jag testade Calvin Klein-modellen Twilfit säljer, i full coverage. Jag gillar de normalhöga bäst. Varsågod för oombett tips 🙂 Aldrig mer nedhasande strumpbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil

Nyår

En nyårsafton i Eldsmark

2020. Välkommen du nya decennium! Två dagar in i det nya året och allt känns precis som vanligt. Konstigt va? Är det bara jag som