OOTD: Hötorget

2017-11-01-15.41.09


Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling


2017-11-01-15.47.59-2

Glad fredag kära vänner!

Det är fredag kväll och jag sitter i soffan hemma i Övik med mamma och tittar på Skavlan. Mamma fyller år idag och hela familjen har varit samlad nu på kvällen framför tårta och middag. Pratat om företagande och vad som händer på byn. Jag blir automatiskt så bortkopplad från jobbet när jag är här. Lika delar skönt och stressande. 

2017-11-01-15.41.19

2017-11-01-15.38.20

Så här såg jag ut för någon vecka sedan då jag jobbade på Scandic Klara vid Hötorget för första gången på evigheter. Ni som hängt med ett tag vet du att jag hängde där och cofficade flera dagar i veckan innan vi fick kontoret på Söder och nu när vi flyttat ut blir det nog en favorit i repris där. Älskar det stället, så centralt men ändå ofta förbisett, mest bara folk under lunchtid. 

2017-11-01-15.49.24

2017-11-01-15.41.21

Har anammat Vanjas kjol-över-byxor grej helt. Hatar strumpbyxor så detta blir lysande under vintern!

Imorgon ska vi till mitt gamla barndomshem och rensa lite. Huset ska säljas så jag ska plocka med mig om jag vill ha något kvar. Jag tänkte eventuellt vlogga, skulle ni vilja se mina gamla hoods?

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Känner att jag måste dela strumpbyxlösningen för min kurviga kropp. För att det gjorde enorm skillnad, har också länge hatat strumpbyxor. Tills jag testade Calvin Klein-modellen Twilfit säljer, i full coverage. Jag gillar de normalhöga bäst. Varsågod för oombett tips 🙂 Aldrig mer nedhasande strumpbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen till byn

Hej kompis! Det har varit väldigt lugnt här på bloggen i veckan men med kombinationen cirka tusen ouppackade lådor, vänner och familj på besök och

Midsommar

En midsommarafton vid havet

Man måste ju ändå älska högtider som i stort sett bara handlar om vänner, mat och sprit. Och lite blommor. Och att göra så lite

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla