#ootd: in the country

160715-17 - Sara på besök

160715-17 - Sara på besök

160715-17 - Sara på besök

Klänning – New Look / Kimono – Monki / Väska – second hand / Solglasögon – Ray-Ban

Här på landet larvar jag mest runt i linne och mysbrallor hela dagarna samt har sminkat mig kanske fyra gånger på en månad. Men i lördags när vi åkte på loppisrunda drog jag faktiskt på mig en klänning och ett ansikte och det blev lite så här. Är väldigt glad över min lilla röda väska som jag loppisfyndade i Kramfors för några veckor sedan!

Idag har jag fått nöjet att träffa fina vänner, spela badminton med min gudson som börjar tvåan till hösten (han var ruskigt bra! Inte jag..) och så smått börjat planera för mitt återtåg till Stockholm. Skräckblandad förtjusning. Senast tisdag nästa vecka måste jag vara tillbaka för då vankas det Beyonce!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ursäkta jag har byggt om

Hej fina ni! Vad har du haft för dig i helgen? Jag har ärligt talat gjort så lite som möjligt. Igår låg jag framför TV:n

Det blir bättre imorrn.

När jag gick och la mig igår tänkte jag “det blir bättre imorrn”. Men jag vaknar med samma ångesttyngd över bröstet. Samma ont i magen

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

“Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför