#ootd: in the country

160715-17 - Sara på besök

160715-17 - Sara på besök

160715-17 - Sara på besök

Klänning – New Look / Kimono – Monki / Väska – second hand / Solglasögon – Ray-Ban

Här på landet larvar jag mest runt i linne och mysbrallor hela dagarna samt har sminkat mig kanske fyra gånger på en månad. Men i lördags när vi åkte på loppisrunda drog jag faktiskt på mig en klänning och ett ansikte och det blev lite så här. Är väldigt glad över min lilla röda väska som jag loppisfyndade i Kramfors för några veckor sedan!

Idag har jag fått nöjet att träffa fina vänner, spela badminton med min gudson som börjar tvåan till hösten (han var ruskigt bra! Inte jag..) och så smått börjat planera för mitt återtåg till Stockholm. Skräckblandad förtjusning. Senast tisdag nästa vecka måste jag vara tillbaka för då vankas det Beyonce!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Happy friyay!

Hallå go vänner! Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

Ljusets energi

Härom dagen lovade vädergudarna sol och efter mitt solnedgångsfail förra veckan sökte jag revansch. Så jag ställde väckarklockan, packade ihop kamera och stativ och åkte