Opening night och min allra första pedikyr!

Opening night och min allra första pedikyr!

James Gandolfini, Susan Sarandon och Tim Robbins, borgmästaren, Marcia Gay Harden och Oprah! Det var några av kändisarna som klev ut på röda mattan igår för att se Julia göra premiär på Broadway i ”Three Days of Rain”. Vi var på första parkett för galenskaperna, tillsammans med Mark från JRF som faktiskt hade lyckats få biljetter till premiärkvällen. Det var hyffsat lugnt och sansat, ända till Oprah dök upp, då blev folk som galna! Det var faktiskt småhäftigt att stå 3 meter ifrån Queen Oprah. Dagen efter hamnade jag på ABC's morgonnyheter där jag stod i myllret och väntade på kändisarna. My two seconds of fame.

Efter hela ”frenzyn” var över drog vi oss tillbaka till hotellet eftersom jag dragit på mig en elak förkylning och efter allt gapande och surrande med Mark, tappat rösten totalt.

Vi blev med skor igen igår. Hanna blev med 2x Carlos Santana och jag blev med JLo och BCBGirls efter en underbar timme med Lynda på Macy's skoavdelning, också känt som Paradiset på Jorden. Hade pengarna inte tagit slut så hade vi nog kunna stanna där i ett par timmar till.

Istället slog vi oss ned på dagspat Green Tea Nail där vi avnjöt två timmar av pedikyr och manikyr. Gudomligt! Men nagellacksborttagning är inte skönt att få i skavsår. Så undvik det. Jag förstod knappt ett ord av vad den kinesiska ägarinnan sa så till slut så gick hela kalaset på ungefär det dubbla än vad vi trodde från början. Oh well, är man på semester så är man. ”Maaggalliiiin?” (Magazine dårå…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

Ett veckoschema kommer lastat!

Gomorron och hej vecka nio! Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?!

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!