Opening night och min allra första pedikyr!

Opening night och min allra första pedikyr!

James Gandolfini, Susan Sarandon och Tim Robbins, borgmästaren, Marcia Gay Harden och Oprah! Det var några av kändisarna som klev ut på röda mattan igår för att se Julia göra premiär på Broadway i ”Three Days of Rain”. Vi var på första parkett för galenskaperna, tillsammans med Mark från JRF som faktiskt hade lyckats få biljetter till premiärkvällen. Det var hyffsat lugnt och sansat, ända till Oprah dök upp, då blev folk som galna! Det var faktiskt småhäftigt att stå 3 meter ifrån Queen Oprah. Dagen efter hamnade jag på ABC's morgonnyheter där jag stod i myllret och väntade på kändisarna. My two seconds of fame.

Efter hela ”frenzyn” var över drog vi oss tillbaka till hotellet eftersom jag dragit på mig en elak förkylning och efter allt gapande och surrande med Mark, tappat rösten totalt.

Vi blev med skor igen igår. Hanna blev med 2x Carlos Santana och jag blev med JLo och BCBGirls efter en underbar timme med Lynda på Macy's skoavdelning, också känt som Paradiset på Jorden. Hade pengarna inte tagit slut så hade vi nog kunna stanna där i ett par timmar till.

Istället slog vi oss ned på dagspat Green Tea Nail där vi avnjöt två timmar av pedikyr och manikyr. Gudomligt! Men nagellacksborttagning är inte skönt att få i skavsår. Så undvik det. Jag förstod knappt ett ord av vad den kinesiska ägarinnan sa så till slut så gick hela kalaset på ungefär det dubbla än vad vi trodde från början. Oh well, är man på semester så är man. ”Maaggalliiiin?” (Magazine dårå…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En dag i och vid forsarna

Det är fredag kväll och jag sitter ute på verandan och skriver detta. Har suttit här mest hela dagen medan regnet vräkt ner, hönsen virrat

Månadsrecap: Februari 2023

I februari hade jag sjukt snygga, gröna naglar (med krom såklart) och gjorde en av de roligaste eventen jag gjort i år – Kreatörsdagen! HERRE

Dan före dan – vi får en vit jul!!

Imorse när jag vaknade såg världen ut så här! Efter en vecka av regn och is och regn och slask och blötsnö så kom den

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem