Här hänger jag idag, på New York Public Library på 42d/5th. En rätt så fantastisk byggnad med stora härliga läshallar, s.k. ”Reading Rooms”, med gratis WiFi och trots den lite överambitiösa luftkonditioneringen så trivs jag som fisken i vattnet. Lugnt, skönt och pluggvänligt. Det här kommer nog bli ett stamhak för mig när jag söker studiero. Med en extra kofta i väskan.

För tillfället tittar jag på en föreläsning i HTML och det är verkligen på en basnivå som nästan är pinsam för mig som jobbat med webben i dryga 10 år. Jaja, något lär man sig väl alltid. Jag ska inte kaxa upp mig, jag kommer garanterat sitta i panik nästa helg med inlämningsuppgiften i vilket fall som helst.

Fasaden håller på att renoveras så tyvärr ser den inte så rolig ut. Men lejonen vaktar som vanligt.

McGraw Rotunda men en fantastisk takmålning.

Känner ni SATC-nördar igen trappan? Det var här nere Carrie stod i sin brudklänning när hon fick reda på att Big åkt härifrån. Den dramatiska tappa-telefonen-scenen.

Här hänger jag med min HTML-föreläsning.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Releasefest för ”Yrke: Influencer”

Alla bilder tagna av Caroline Frankesjö. I torsdags hade jag världens bästa kalas – min bokrelease! Vi höll till på Scandic Klara (där jag faktiskt

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt åtta

Det här är nog den läskigaste videon jag spelat in hittills för Gravid vecka för vecka. Ensamhet är jobbigt att prata om, speciellt när hoppet