Ordning och reda

Ordning och reda

Nu har jag ringt Komvux exakt precis 22 gånger på ungefär 40 minuter och det är upptaget konstant. Väldigt många som vill gå på den infoträffen inför Högskoleprovet tydligen. Japp, det finns tydligen en chans till. Efter min totala meltdown i måndags så får jag helt enkelt försöka anmäla mig till nästa infoträff. Och försöka att undvika fler meltdowns.

Tjugotre…

Pratade precis med rektorn på Sjöboskolan om praktiken och jag hade tydligen ”fallit emellan i hanteringen”. Ett finare uttryck för att tanten helt glömt av mig. Men hon skulle ta tag i det direkt. Sa hon. Annars får jag väl ringa och tjata lite till. Börjar bli bra på det. Kommer nog passa som lågstadielärare.

I övrigt så har jag ringt och avslutat abbonemanget med Bra Val, där jag tydligen hade en bindningstid som jag inte hade nån aning om. Jaja. Och ringt landstingets fakturaservice **igen**. Var tredje vecka får jag en faktura på ett ”uteblivet besök” som jag aldrig haft inbokat till att börja med. Min hjärnskrynklare saknade nog ett par av de där små grå hon med.

Tjugofyra…

Och så har jag anmält mig till högskoleprovet! Yey me!

Tjugofem..
hört talas om telefonkö??

Update!! Tjugoåttonde gången gillt! Skam den som ger sig!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig