Out of the loop.. and back in!

Out of the loop.. and back in!

Jag har inte surfat modebloggar på en mindre evighet och nu när jag tog mig en snabbtitt hos bl.a. Ebba och Eleonore så fick jag en desperat ”jag-vill-haaa” våg över mig. Jag är inte alls avundsjuk på att Ebba är på Fashion Week i NYC, inte alls, inte ens lite. Jo, okej.. lite. Okej, jag skulle kunna döda för att få vara henne just nu!

Men oo-oo! Mitt paket från H&M har landat på Shell så jag ska ta mig en vända dit sedan och hämta upp de små söta. Mest exalterad är jag nog över mina långa skinnhandskar, nu ska jag bara ha en kappa/jacka med trekvartsärmar som passar till med.

Guuud va shoppingsugen jag blev ju helt plötsligt, en sväng ner på stan tror jag bestämt det blir ändå. Kanske ett glas vin med Penny också efter hennes frisörtid. Låter som en excellent idé!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning