På väg till Göteborg

På väg till Göteborg

060609

Linne, H&M
Randig top, H&M
Cityshorts, H&M
Skärp, del av ASOS-klänning
Skor, SthlmDG

Nu åker jag till Göteborg. Ikväll ska jag hem till bruden och ha lite tjejkväll med henne och hennes brudtärnor, sedan tidigt imorrn är det showtime. Jag ska vara med hela tiden innan vigseln med och fotografera. En stor dag. Mitt första vänskapliga bröllop.

Ses på söndag! Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

103. Samarbeten som ett proffs med Ellinor Löfgren

Sedan Ellinor Löfgren var gäst i podden förra gången för fyra år sedan har hon hunnit jobba på Facebookbyrå och på influencerbyrå och dessutom förfinat sin egen business.I det här avsnittet delar hon med sig av allt hon lärt sig under de här åren på b…

”Döden, döden, döden”

”Döden, döden, döden”. Så sägs det att Astrid Lindgren alltid började sina telefonsamtal med sin syster. För att ha ämnet ur vägen liksom. Avdramatisera det

Företagarkväll och jätterött hår?

Jag vet inte riktigt vad som pågår med mitt hår just nu. När jag var hos min frisör i oktober så blekte jag håret och