Jag läste precis Linda K's inlägg om packlistor och insåg att detta är en konst som jag verkligen inte bemästrar. Jag är en sån som slänger ner plagg efter plagg utan att ha nån aning vad jag ska använda till vad. Jag packar alltid för mycket och svär sedan över den tunga väskan och det faktum att mina shoppingresultat inte får plats på vägen hem. Och alltid för många par skor. Varenda gång.

Denna gången får det bli packlista och provpackning! Och så ska jag kombinera mina outfits innan de åker ner i resväskan. Bara tre veckor kvar! Wii!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Medborgarskolan Silversmide

Lyxen i att bära något man gjort själv

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Herregud, sitter jag med en såg i handen och HANTVERKAR? Nej nu vet jag inte om vi hamnat rätt. Jomen ser ni,

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!