Jag läste precis Linda K's inlägg om packlistor och insåg att detta är en konst som jag verkligen inte bemästrar. Jag är en sån som slänger ner plagg efter plagg utan att ha nån aning vad jag ska använda till vad. Jag packar alltid för mycket och svär sedan över den tunga väskan och det faktum att mina shoppingresultat inte får plats på vägen hem. Och alltid för många par skor. Varenda gång.

Denna gången får det bli packlista och provpackning! Och så ska jag kombinera mina outfits innan de åker ner i resväskan. Bara tre veckor kvar! Wii!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är