Pizza är bara ett måste dagen efter

Pizza är bara ett måste dagen efter

Idag är första gången sedan jag började med tappa som jag inte ens tagit på mig stegräknaren. Jag har legat i soffan ungefär 80% av dagen. Enda klivet utanför dörren jag tog var för att inhandla den obligatoriska söndags/bakismaten: Pizza. Det blev en Ciao-Ciao från Viking och efter den intagits tillsammans med Bandidas på dvd så halvsov vi alla fyra på soffan.

Samtliga hade hyfsat höga siffror på alkomätaren så sent som klockan ett idag, då Marie blåste 0,8, C 0,7, jag 0,2 och Micke hela 1,2! Så det var jag som en timme senare fick stå för bilkörandet till pizzerian. Runt fem kunde Marie och Micke bege sig hemåt, då åtminstone Marie var körbar. Micke blir det nog inte det på ett par dagar iaf då han blåste 1,2 senast halv tre.

Det känns att jag hade roligt igår. Om man säger så.

3 svar

  1. Petra, Tappa funkar jättebra, man blir mer motiverad att trampa med stegräknaren, men samtidigt lägger det ju på lite extra press med. Och så ska man nog inte äta så mycket som jag gör.. hehe..

    Tiina, japp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

RENOVERINGSVLOGG | Vardagsrummet är klart!

Vlogg: Vardagsrummet är klart!

ÄNTLIGEN är vardagsrummet klart! I den här vloggen får du följa med när vi gör en platsbyggd bokhylla (typ), jag får en ny soffa och

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!