Plada, looois vittooon, goocchi?

Plada, looois vittooon, goocchi?

Dagen har hittills gått i solens och shoppingens tecken, dollar-RA if you will (kaaaass humor). Först en sväng på ”New York's best kept secret” (som inte är så jättehemlig med sina enorma skyltar och trevåningshus), Century 21. Inte så jätteimponerande, men jag hittade en fin klänning som ska få följa med på Broadway ikväll! Century 21 ligger mitt emot Ground Zero, så det blev en stund av reflekterande också.

Sedan tog vi igen oss i solen på South Street Seaport med Snapple och Dorrito's och vårens första mjukglass. Underbart härligt att njuta av solen och den sköna brisen från East River.

Efter en massa promenerande och letande (självklart hade vi glömt kartan på hotellet) hittade vi till slut Chinatown, aka fejkvarornas paradis. Vid varenda gathörn stod en jätteliten kiness och väste ”pöösss” när vi gick förbi. Detta skulle då framstå som ”purse”. Vi nickade glatt och blev inslussade i små förråd i källare och lönndörrar bakom butiker där väskorna hängder i dröser. Jag blev med en underbar Chanel och Hanna blev med Gucci och Prada. Mycket bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är affiliatelänkar och hur funkar de?

Inlägget innehåller annonslänkar Du har säkert sett dem fladdra förbi, främst på Instagram Stories och i blogginlägg, länkar som markeras som ”adlinks” eller ”annonslänkar.⁠⁠”⁠⁠Men vad

103. Samarbeten som ett proffs med Ellinor Löfgren

Sedan Ellinor Löfgren var gäst i podden förra gången för fyra år sedan har hon hunnit jobba på Facebookbyrå och på influencerbyrå och dessutom förfinat sin egen business.I det här avsnittet delar hon med sig av allt hon lärt sig under de här åren på b…