Plus Size Weekend Shopping – Power Dressing

Plus Size Power Dressing

Denna söndag återknyter jag till veckans tidigare kärleksbombande över “Suits” och det fantastiska powerdressande som pågår där. Men så tyckte Sofie att det var lite dåligt med powerklänningar för oss plus size quinns så jag tog på mig att sätta ihop ett litet powercollage! Jag vurmar lite speciellt för peplumklänningen, nom!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Releasefest för “Yrke: Influencer”

Alla bilder tagna av Caroline Frankesjö. I torsdags hade jag världens bästa kalas – min bokrelease! Vi höll till på Scandic Klara (där jag faktiskt

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock