Prettyboy has left the building

Prettyboy has left the building

Vad hände igår egentligen? Tog småflickornas mobilveckopeng slut? Trodde flickorna i Stockholm att flickorna i Lund skulle rösta och tvärtom? Eller har folk äntligen sett igenom söta Olas fasad och upptäckt att han är väldigt platt? Själv blev jag rätt nöjd när Ola igår fick lämna Idol. Han var tråkig. De skrikande småtjejerna kanske inte har så mycket makt som man trodde i alla fall.

Men var fick Clabbe hjärnsläpp då? Uttala sig om Agnes vara eller icke vara av pojkvänner på det sättet? Pedofilvibbar all over the place.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

En tisdag-onsdag i London

Jag var ju till London ett par dagar förra veckan och tänkte vi skulle kika lite närmare på det. Jag anlände in till London ganska

71. Josefin & Vanja

Att Josefin Dahlberg och Vanja Wikströms gemensamma podcast ”Josefin & Vanja” är ett resultat av ett ”fuck it, visst vågar jag”-moment är inte direkt någon överraskning. Varje vecka peppar de här bjussiga entreprenörerna med personliga stories och …

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Hej måndag! Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm,