Prettyboy has left the building

Prettyboy has left the building

Vad hände igår egentligen? Tog småflickornas mobilveckopeng slut? Trodde flickorna i Stockholm att flickorna i Lund skulle rösta och tvärtom? Eller har folk äntligen sett igenom söta Olas fasad och upptäckt att han är väldigt platt? Själv blev jag rätt nöjd när Ola igår fick lämna Idol. Han var tråkig. De skrikande småtjejerna kanske inte har så mycket makt som man trodde i alla fall.

Men var fick Clabbe hjärnsläpp då? Uttala sig om Agnes vara eller icke vara av pojkvänner på det sättet? Pedofilvibbar all over the place.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mittåkläppen

Topptur till Mittåkläppen

Numera kan jag titulera mig bergsbestigare. Kläppklättrare. Fjällskuttare? Jag har i vilket fall som helst bestigit en form av kulle som är 1212 möh. Och

Doctor Who

Doctor Who Lego

Det var sådana här kvällar jag längtade efter när jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Övik i somras. En helt vanlig lördagskväll, mamma

When you pay, you pay attention

Det här citatet har blivit min nya ledstjärna när det gäller att ta betalt för mina tjänster. ”When you pay, you pay attention”. Det är