Projekt #pimpmyballe

Jag har bott i min lägenhet i snart fyra år och varje sommar har jag tänkt att, i år blir året då jag får tummen ur och gör någonting av min balkong. Och varje sommar går utan att jag så mycket som sitter på den där balkongen.

Men igår blev det plötsligt ändring på det. Hanna är något av det pyssligaste och händigaste som går i ett par skor och när hon erbjöd sig att hjälpa mig med projekt #pimpmyballe så hoppade jag lite jämfota av lycka. Så iväg bar det för konsumtionshetsande som gjorde att vi fyllde ett schabrak till bil som är större än min lägenhet. Blommor och mattor och pallar och mullimull-lull från Rusta, IKEA och Plantagen för en mindre förmögenhet. Och jag hade kunnat köpa lika mycket till.

Hanna fick allting att kännas lätt och överkomligt och inspirerande och det var så fantastiskt skönt att vara riktigt exalterad över något för första gången på alldeles för länge. Vi fjantade runt och skrattade oss fördärvade runt halva stan och klockan halv nio igår kväll låg jag på alla fyra och skrubbade balkongen. Sedan tussade och fussade och fixade vi tills det var så fint att jag nästan lipade av lycka. Ni ska få se.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Belöningen var inte bara att få se dej le, jag fick ju även den bästa middagen jag ätit på länge! Puss pårej snyggo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag i livet

Hej kompisar! Här kommer jag från en tisdag i livet och hälsar på. Jag har ganska många fräknar och rätt gula tänder. Eller så är

Efter regn kommer solsken

Efter ungefär en vecka då det känts som att hela världen gått i svart-vitt-grått så tittade äntligen solen fram igår. Och som jag behövde den.