Putting in some me-time.

Idag var det verkligen vår här i Stockholm. Solen sken från blå himmel och värmde mitt frusna anlete och jag kände hur längtan efter parkhäng och uteserveringar väcktes till liv igen. Det verkar som att vi överlevde vintern den här gången också!

Idag har jag haft en sådan där härlig “jag-dag”. I förmiddags hade jag mitt första möte med min PT på SATS i Sickla. När jag blev medlem i höstas fick jag med något som heter “SATS You” som innebär att man får träffa en PT tre gånger som lägger upp ett träningsprogram till en och så följer man upp hur det går efter som.

Efter upplägg och instruerande pustade och frustade och lyfte och rodde och hade jag mig i en och en halv timme tills varenda del av mig var spaghetti. Det faktum att jag dessutom tränade BodyCombat igår gjorde ju inte att kroppen var mindre slut. Men ack så skönt!

Jag duschade länge, piffade och sedan gick jag åt och lunch med mig själv på Sushistället där i Sickla köpkvarter. Efter det provade jag skor i ca en timme och sedan betade jag systematiskt av alla butiker av intresse i gallerian. Jag tog min tid och stressade inte utan bläddrade och provade och myste. Det var så himla härligt! Jag shoppade inte så mycket men det var evigheter sedan jag bara gick runt i butiker sist utan att vara stressad.

Efter att ha spenderat ca sex timmar totalt i köpkvarteret åkte jag hem, betalade räkningar, lagade middag, tittade på senaste “Bunheads” och nu sitter jag här och filar på min nya portfolio och ska piffa naglarna.

Och så att få avsluta den här dagen med en alldeles perfekt solnedgång. Det är ju liksom bara pricken över i. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag.

Solnedgång

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Jag kommer ihåg precis en sån dag. I Kapstaden, när jag för första gången på flera månader åkte till ett köpcentrum helt själv och gick där utan att ta hänsyn till någon eller något och bara var med mig själv. Så välbehövligt då och då. Hoppas helgen blir lika bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

Förordet till midsommar

Hej kompisar! Nu är jag tillbaka i Kvaved igen efter midsommar nere i Skule. Och vilken fin helg vi har haft! Jag tycker vi tittar

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar