Puzzi håller på att driva mig till vansinne. Hon är inne i en av sina berömda löpningsfaser igen och gniiider sig och jamar och gapar så man håller på bli tokig! Det är inte MARS, lär dig månaderna, kåtkatt!!

Jag ger henne p-piller, men hon har tydligen redan överdos av hormoner så det hjälper inte ett dugg. Hon trycker desperat baksidan mot mamma Mitzi som inte blir så jätteimponerad utan fräser och gömmer sig under soffan. Finns det plats där under för mig med?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Landat på landet

Hallå kompisar! Igår var min första ”riktiga” måndag i mitt nya hem, i Kvaved där jag ska bo ett tag framöver, tills jag hittar en

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.