Rapport från Borås

Konstigt nog så var det jobbigare (C-relaterat) att vara hemma i Övik för några veckor sedan än att vara tillbaka i Borås i helgen. Första anblicken kändes smått olustigt, men efter att ha varit här några dagar nu så känns det helt okej. Sant, jag har inte varit och smygit runt i mina och C's gamla kvarter, men det känns väl mest bara urbota korkat att göra det med tanke på hela ”sluta plåga dig själv”-hjärntvättningen som jag håller på med.

Det blev utgång med min underbara Jenny igårkväll, först middag med tillhörande vin, drinkar och melodifestival hemma hos henne och sedan en helafton nere på staden, lite vin nere vid Sandwallsplatsen, Borås nyinvigda ”strandpromenad” (om man nu kan kalla några planterade palmer nere vid Viskan för strandpromenad) och sedan några timmar härligt dansande på Harrys dansgolv.

Det blev inga otrevliga sammankomster med gamla ovänner, dock sprang jag på en kille som jag träffade ett tag i somras/höstas, ett äkta reboundfall för Lindisen. Passerade rätt obemärkt.

Vad jag blajjar kände jag nu. Baksmällan tar ut sin rätt. Så jag ska fortsätta bränna skivor till pappsen istället.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett helt år

Det blev en lite annorlunda kväll ikväll. Vi har nämligen haft ett extrainsatt årsmöte med Influencers of Sweden! Så jädra smidigt att kunna sköta allt

Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske