Röda mattan, här kommer jag!

Röda mattan, här kommer jag!

Om ni tror att ni ser mig i Hänt Extra eller Klick! nån gång i slutet på nästa vecka så är det möjligt att ni inte är helt ute och cyklar, det kan faktiskt vara jag! För mina vänner, nästa torsdag gör Lindisen sin entré på röda mattan.

Min goaste Daniel var vänlig nog att bjuda med mig på galapremiären av ”7 miljonärer”, en ny svensk film med Suzanne Reuter i spetsen. Under villkoret att jag är tyst och ser söt ut och inte säger något dumt till pressen i stil med ”klart jag är hans flickvän, jag är en flicka och jag är hans vän – flickvän!”. Då får jag nog inte följa med nån fler gång.

Glamour, glamour babe!

Nu till den viktigaste frågan av alla; VAD ska jag ha på mig??

6 svar

  1. Nä, jag kan inte tänka mig det finns någon trasa i garderoben alls lämplig en kväll som denna. 😛 Du kommer vara snygg i din nya frisyr, toppsminkad såklart! Och ni kommer se söta ut ihop på bild som vanligt. Hälsa D!

  2. Bims & Sofia > Filmen bryr jag mig inte så mkt om, det är festen efteråt jag ser fram emot! 😉

    Lena > Näääe, nu ska du inte vara sån!

    Sandra > Jag vet! *hihi*

    Bejbispice > Måste nog ut å shoppa lite nytt.. 😉 Tack! Jag satsar på det! 😀 Ska hälsa såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: VINTERBAD

VLOG: Vinterbad och utflykt i mörkret

Minns du när jag, Sara och Katta vinterbadade för några veckor sedan? Här får du den härligheten i rörlig bild, haha! Dessutom – en utflykt

Munkudden

Utflykt till Munkudden

Aprilväder gör verkligen rätt för sitt rykte i år. Det växlar vilt mellan sol och vårvärme till snö och ett gäng minusgrader, slask och grått

Min Bullet Journal

Jag upptäckte Bullet Journal i slutet av 2015. Hamnade i hörnet av YouTube med ”plan with me”-videos och tutorials och blev kvar där en hel