Röda mattan, här kommer jag!

Röda mattan, här kommer jag!

Om ni tror att ni ser mig i Hänt Extra eller Klick! nån gång i slutet på nästa vecka så är det möjligt att ni inte är helt ute och cyklar, det kan faktiskt vara jag! För mina vänner, nästa torsdag gör Lindisen sin entré på röda mattan.

Min goaste Daniel var vänlig nog att bjuda med mig på galapremiären av ”7 miljonärer”, en ny svensk film med Suzanne Reuter i spetsen. Under villkoret att jag är tyst och ser söt ut och inte säger något dumt till pressen i stil med ”klart jag är hans flickvän, jag är en flicka och jag är hans vän – flickvän!”. Då får jag nog inte följa med nån fler gång.

Glamour, glamour babe!

Nu till den viktigaste frågan av alla; VAD ska jag ha på mig??

6 svar

  1. Nä, jag kan inte tänka mig det finns någon trasa i garderoben alls lämplig en kväll som denna. 😛 Du kommer vara snygg i din nya frisyr, toppsminkad såklart! Och ni kommer se söta ut ihop på bild som vanligt. Hälsa D!

  2. Bims & Sofia > Filmen bryr jag mig inte så mkt om, det är festen efteråt jag ser fram emot! 😉

    Lena > Näääe, nu ska du inte vara sån!

    Sandra > Jag vet! *hihi*

    Bejbispice > Måste nog ut å shoppa lite nytt.. 😉 Tack! Jag satsar på det! 😀 Ska hälsa såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bild för uppmärksamhet

För första gången sitter jag här och skriver undan andan i halsen. Klockan är snart halv elva en onsdagskväll och jag sitter i sängen med

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…