Så här känns det just nu

Så här känns det just nu

Helvete. Jag ringde till honom. Jag kan fan inte hålla mig borta. Men han svarade inte. Och jag hade inget att säga. Och jag lämnade meddelande. Och hade inget att säga. Han vet allt jag har att säga. Och så kom en katt med en halv svans in på pappas tomt och purrade. Och jag la på. Utan att egentligen säga något.

Helvetes jävla fuck. Och jag har inget mer att säga. Hjärtat gråter blod.

Till och med pappa säger dumhuvud. I know. Fucking jävla dumhuvud.

Han kommer inte att ringa. Han vill inte mer. Jag vill hela tiden. Fanfanfan.

Så känns det just nu.

6 svar

  1. Kärlek..som är så underbart men som ibland gör så fruktansvärt ONT!
    Ingen är mer än människa,kärleken gör oss virriga,pirriga och ibland knasiga ”utom alla gränser”.
    Det kan inte finnas fel eller rätt i beteende när det gäller kärlek!

  2. Nej, men! Som andra redan har sagt…var inte så hård mot dig själv! Han gjorde säkert något jätteviktigt eller så var han kille och inte ville prata när andra var i närheten! Upp med hakan! :o) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

PING Helsinki

Förra veckan var jag på PING i Helsingfors. PING är en jättestor konferens för influencers och företag, eller ”content gurus” och ”business hippies” som vi

Ettårskalas!

I torsdags fyllde Influencers of Sweden ett år och det firade vi i fredags med kalas på kontoret! Det blev något slags superspontant ettårskalas och

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag