Har precis kommit hem från en kväll på stan med gamla vänner. Jenny var på blixtvisit på spännande uppdrag och passade på att dra ihop tjejerna för middag och som tur var hade jag inget inbokat så kunde haka på.

Så efter att ha suttit hemma och jobbat hela dagen piffade jag till mig och drog in till stan i solen!

Vi möttes upp på Haymarket, gamla PUB-huset ni vet. Här är mitt schnajdiga sällskap, Lisa och Jenny!

<3

Älskar Haymarket. Inte bara är det skitsnyggt och lyxigt, de spelar jazz, har gratis wifi OCH eluttag! Man måste ju bara älska stället.

Efter fördrinken drog vi vidare till Wagamama och åt och pratade om – på riktigt – allt mellan himmel och jord. Orlando och Trump, cancer och cellprov (missa dem inte!!), New York, BBCON och de egenskaper vi mest avskyr hos folk (missunnsam och fördomsfull).

Vi satt kvar till de stängde, kramades hej då och Jenny hoppade på nattåget hem till Övik. Och nästa vecka följer jag efter och sedan väntar några veckor i lugnet.

Ett svar

  1. Åååh vad jag älskade den här kvällen!! Den var guld och har lagt ett mjukt ludd runt hjärtat. 😃 De hjärtliga skratten, de intressanta ämnena vi pratade om, de två frågetecknena vid varmrätten 😅 de fantastiska ställena vi var på. Allt! Älsk älsk älsk! 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej hej semester!

Jag har semester! Det är dag fyra och jag tycker faktiskt jag glidit in i semesterlunken alldeles utomordentligt i år. Jag har badat! Det hjälper