Sånt man får.

Jag fyllde ju år förra helgen. Och då får man ibland presenter. Och jag fick några presenter som bara värmer själen sådär innerligt.

Pärlplattehalsband från Anna med en Twitterfågel och hashtaggen för min fest, #Hornyfäzt. Är inte det bara helt galet roligt och fint? Tyvärr lyckades jag göra sönder ena halsbandet nästan på en gång men så kan det gå.

Av mina finaste fick en ring med gravyren ”Kör för fa-an!”. En galet intern grej som bottnar i det här YouTube-klippet. Den var liiite lite för liten så jag har den istället i en kedja runt halsen.

Karin hade beställt den här tavlan till mig med ruskigt fina ord om mig så jag blir alldeles rodnig. Linda i en liten tavla.

Och så fick jag de här små skålarna av Mia som är i samma serie som mina tallrikar från Villeroy & Boch. Himla snitsigt.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt

OOTD: Mermaid

Klänning – Lindex | Location – Oneglia, Italien Tjenamors! Idag är det fredag och jag varit i Övik i precis drygt en vecka. Eller Övik