Semesterkickoff (och peacetecken)

Ser vi ett mönster i Lindas poserande? Det verkar som att jag anammat den fjortigaste av fjortisposer – peacetecknet. Jag vet inte var det kommer ifrån eller varför det väljer att dyka upp i varenda bild, men fastetsat verkar det onekligen vara. Yes, I'm a nörd.

Igår kickade jag av semestern tillsammans med ett gäng sköna tjejer på en filt i Rålis. Det grillades och fnittrades och dansades och hades allmänt skönt. Älska sådana dagar. Efter Rålis hamnade vi till slut på Soap Bar där stämningen var på topp och det enda stället som gick att hänga var på uteserveringen eftersom det var så olidligt varmt där inne. I säng halv fem. Det här med semester är underbart och samtidigt dödligt för karaktären.

Svensk sommar när den är som allra bäst.

Carin fick åter igen jobbet som grillmästare.

Hela bloggligan samlad; Kelly, Mia, jag och Olivia.

Det bästa som finns är att ligga på filten och se molnen glida förbi. (Peacetecken #1)

Johan och hans kompisar på Soap Bar. (Peacetecken #2)

Lisa, jag och Carin öste loss. (Peacetecken #3)

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna

Vloggvecka Dag 3: Håller utbildning i sociala medier!

Vloggveckans tredje dag och denna onsdag stod heldagsutbildning i personligt varumärke för deltagarna i projektet Expression Design på schemat! Samt – somnade ifrån hela vloggeriet

Skeppsmalen

Skeppsmalen i solen

Förra helgen när Sanna och Emilia var här så gjorde vi en miniutflykt till Skeppsmalen på söndagen. Vi var alla tre rätt sega och ville