Should I stay or should I go?

Should I stay or should I go?

Det är fruktansvärt mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag fick reda på igår att jag inte blir en av dem som blir varslade. För de flesta skulle detta ett lyckligt besked, men jag som nästan räknat med att få sluta och gjort upp andra planer, blev det lite blandade känslor. Marie drog sig ur vår gemensamma affärsidé till favör för ett fast jobb i ateljén, så nu är jag on my own. Stanna kvar och skriva in texter eller slå mig lös och satsa allt? En utmaning eller dömt att misslyckas? Jag är skraj, exalterad, orolig och taggad, allt på samma gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på

Josefin Dahlberg

Stockholmssväng i Coronatider

Tjoflöjt! Efter att jag var i Göteborg förra veckan så åkte jag en sväng till Stockholm. Tänkte att jag skulle ju ändå via hufvudstaden när

Hej från Stockholm!

God söndag från huvudstaden! Jag är i Stockholm i helgen. Nätverkar lite och träffar vänner, äter gott och dricker champagne i hotellbarer. Allt det där

Hej Lofsdalen!

Hej bloggen! Jag är i Lofsdalen och njuter av den bästa årstiden – vårvintern! I lördags kväll, efter att jag firat Jennys födelsedag med kallbad,